De ArtOlive kunstbon

Wil je iemand echt een origineel cadeau geven? Dan ben je hier op de juiste plek. Geef iets persoonlijks, ontroerends, moois en iets dat iedere dag weer zichtbaar is: geef kunst!

De kunst cadeaubon is de perfecte manier om kunst te geven. Het is namelijk moeilijk om voor iemand anders kunst uit te zoeken. Met de kunst cadeaubon laat je de jarige, de relatie of het bruidspaar gewoon zelf kiezen. ArtOlive bezorgt vervolgens het gekozen werk in heel Nederland of het buitenland.

Hoe werkt het?

Simpel. Om een ArtOlive kunstbon te bestellen neem je de volgende stappen:

1. Bepaal het bedrag van de kunstbon.

De kunstbon kan besteld worden voor ieder gewenst bedrag. De ontvanger kan de kunstbon gebruiken voor aankoop van een beschikbaar kunstwerk op onze website.

2. Bestel de kunstbon via e-mai: info@artolive.nl.

Vermeld in je e-mail de volgende gegevens:
- Waarde van de kunstbon
- Jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres)
- Gegevens van de ontvanger (naam, eventueel adres)

3. Betaal de kunstbon.

Het door jou gekozen bedrag kun je overmaken op ons bankrekeningnummer: 56.92.79.526 ABN AMRO (IBAN: NL36ABNA0569279526), t.n.v. ArtOlive BV in Amsterdam, o.v.v. kunstbon.

4. Ontvang de kunstbon.

Na het ontvangen van je bestelling kunnen wij de kunstbon nog dezelfde dag naar elk gewenst adres in Nederland sturen (via PostNL). Ontvang je de kunstbon liever op een specifieke datum, wil je deze aangetekend laten verzenden, of wil je dat de kunstbon direct naar de ontvanger wordt gestuurd? Alles is mogelijk, vermeld het enkel even bij het doen van de bestelling!