Eenvoudige full-service werkwijze

ArtOlive heeft al sinds 2000 ervaring met verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. We verzorgen het complete traject, van inventarisatie tot en met plaatsing van de werken, volgens vier eenvoudige stappen:

Vrijblijvende intake
Bij ArtOlive begint samenwerking meestal met een vrijblijvende intake bij u op locatie. Zo krijgen wij een indruk van de persoonlijke voorkeuren, de ruimtes en de gewenste uitstraling van uw organisatie.

Advies op maat
Na de intake afspraak volgt een advies op maat, dat vergezeld gaat van een of meerdere virtuele selecties die u zelf via het internet kunt bekijken en met collega’s kunt bespreken. Ook de kosten zijn in dit voorstel inzichtelijk gemaakt. Waar nodig verfijnen we samen het voorstel om zo te komen tot de meest inspirerende ruimtes, die echt iets toevoegen aan uw organisatie.

Inrichting en periodieke wisseling
Nadat u de kunst heeft geselecteerd maakt ArtOlive een afspraak om de inrichting te verzorgen. Uw kunstwerken worden opgehangen en geplaatst door onze professionele inrichters. ArtOlive neemt periodiek (volgens afspraak) contact met u op om te bespreken of de kunst nog voldoet of dat u wellicht wilt wisselen.

Documentatie, aankoopregeling en medewerker-voordeel
Vaak is er bij bezoekers en medewerkers interesse om meer te weten over de geplaatste werken. ArtOlive stuurt u na plaatsing een internetlink naar een eigen virtuele galerie met daarin uw unieke collectie, inclusief alle achtergronden. Deze link kunt u desgewenst aan uw medewerkers en bezoekers geven.

En mocht u of uw medewerkers werk willen aankopen, dan brengen wij de betaalde uitleenvergoeding van de laatste periode volledig in mindering op het aankoopbedrag. Uw medewerkers kunnen zo extra voordelig in het bezit komen van hun favoriete kunstwerk!