Kunst voor particulieren

Heb je het werk gevonden dat je wilt? Plaats dan geheel vrijblijvend een bestelling en we bezorgen het werk binnen een week overal in Nederland. We geven daarbij een volledige niet-tevreden-geld-terug garantie als je - om wat voor reden dan ook - toch besluit dat je het bestelde kunstwerk niet wilt.

Bestellen kan telefonisch (020 – 675 85 04, tijdens kantooruren) of eenvoudig via de website in vier stappen:

Stap 1 Klik bij het gewenste kunstwerk op ‘koop dit kunstwerk’ (afhankelijk van de beschikbaarheid en je eigen wensen, huren is voor particulieren momenteel niet mogelijk). Je komt nu terecht in het overzicht van je bestelling.

 


 

 

 

  

Stap 2
Ben je tevreden over je bestelling? Vul dan je adres- en contactgegevens in. Maak je gebruik van een ArtOlive kunstbon? Typ dan in het opmerkingenveld de code die op de kunstbon vermeld staat. In dit opmerkingenveld kun je ook overige opmerkingen over je bestelling kwijt.

Stap 3
Om de bestelling te plaatsen vragen we je akkoord
te gaan met de algemene voorwaarden van ArtOlive.

 


Stap 4
Vervolgens klik je op ‘bestelling plaatsen’. Je krijgt automatisch een e-mail toegestuurd met daarin de ontvangstbevestiging van je bestelling.

 

 

 

 

Je bestelling is nu geplaatst. Hieronder kun je lezen wat er vervolgens gebeurt:

  • Wij krijgen je bestelling binnen en verifiëren de beschikbaarheid van de kunst.
  • Binnen twee werkdagen na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op (telefonisch of per e-mail) om de afhandeling van je bestelling en eventuele wensen te bespreken en om een afleverafspraak te maken.
  • Je ontvangt van ons een e-mail met de betalingsgegevens waarmee je aan de betaling kunt voldoen. We vragen je de betaling te voldoen voorafgaand aan de bezorging van je kunstwerk(en).
  • Op de afgesproken afleverdag ontvang je van onze koerier de kunst en teken je voor ontvangst.

Mocht je tussentijds vragen of opmerkingen hebben zijn we eenvoudig telefonisch te bereiken
op nummer 020 – 675 85 04 of via e-mail info@artolive.nl.