Grootste en geheel online toegankelijke collectie

Omdat onze collectie zo onnavolgbaar groot is en online staat kunnen onze adviseurs heel eenvoudig unieke kunstvoorstellen voor u maken die perfect zijn afgestemd op uw wensen, organisatie en ruimte.

De grootste collectie
ArtOlive kan door haar unieke werkwijze op elk moment putten uit meer dan 30 duizend beschikbare originelen van professionele kunstenaars. Denk hierbij niet alleen aan schilderijen, maar bijvoorbeeld ook aan sculpturen, fotografie, mediakunst en installaties. Zowel van jong talent als van gevestigde kunstenaars. En bij ArtOlive betekent beschikbaar ook echt beschikbaar, waar instellingen met een eigen collectie vaak het overgrote deel uitgeleend hebben.

Geheel online toegankelijk
De gehele collectie is digitaal gedocumenteerd en online beschikbaar, inclusief uitgebreide beschrijvingen, achtergronden en beeldmateriaal. De collectie kan op vele manieren bekeken en doorzocht worden, zodat het samenstellen van verzamelingen die perfect zijn afgestemd op uw wensen, organisatie en ruimte erg eenvoudig en leuk is. Kijk gerust eens rond in onze collectie of maak eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake: onze adviseurs helpen u graag.

‘Doordat alle werken online te bekijken zijn kan iedereen heel eenvoudig zijn of haar eigen kunst op de werkplek uitzoeken’

Henk Hofman – BKWI