Vraag in enkele seconden meer informatie aan:

Of bel ons direct op 020-675 85 04

Kunst voor bedrijven

Kunst in bedrijven is zo zichtbaar dat het écht goed moet zijn. ArtOlive heeft sinds 2000 de grootste online collectie beeldende kunst en uitgebreide ervaring met het daaruit samenstellen van kunstuitleen collecties op maat. Door onze unieke samenwerking met meer dan 4.500 professionele kunstenaars kunnen we tegen aantrekkelijke tarieven autonome kunst plaatsen die écht iets toevoegt aan uw organisatie.

Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden, maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs of ontvang de brochure met aanbiedingen en informatie voor bedrijven.

Een greep uit de mogelijkheden

Kunstuitleen collectie op maat

Samen kiezen we één of meerdere aspecten van uw organisatie die u vanuit de kunst wilt benadrukken (bijvoorbeeld innovatie, product, zorg, diversiteit, samenwerking, een materiaal etc.).

ArtOlive stelt vrijblijvend een of meerdere voorstellen samen rondom het gekozen aspect en faciliteert het proces van kiezen, plaatsen en periodiek wisselen. Maak nu een afspraak met een
van onze adviseurs om mogelijke thema’s te verkennen of blader zelf online door onze collectie.


Uw mensen zelf laten kiezen

Aan de hand van door u gekozen randvoorwaarden (bijvoorbeeld budget) kiezen uw mensen zelf uit de grootste en meest actuele collectie online de kunst die in hun ruimtes komt. Een dagelijks cadeautje voor uw mensen dat tegelijk een stukje identiteit van uw organisatie weergeeft.

ArtOlive neemt vrijblijvend met u de randvoorwaarden door en faciliteert een eenvoudig proces van kiezen, plaatsen en periodiek wisselen. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.


Reizende exposities

ArtOlive stelt zelf reizende exposities samen (bijvoorbeeld rondom jong talent, een stijl of een onderwerp) die specifiek geschikt zijn om te plaatsen in bedrijfsruimtes. U hoeft alleen het aantal werken en het budget voor uw organisatie/locatie te kiezen en ArtOlive doet de rest.

ArtOlive faciliteert het proces van plaatsen en periodiek wisselen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs om de opties voor uw organisatie en budget te bespreken.

 


Kunst in opdracht

Het is uiteraard ook mogelijk om via ArtOlive werk in opdracht te laten maken door een kunstenaar van uw keuze.

ArtOlive bespreekt uw wensen, selecteert samen met u de kunstenaar(s) en begeleidt het proces tot en met plaatsing. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.


Relatiegeschenken

Het kunstaanbod van ArtOlive is heel geschikt om snel en gemakkelijk een origineel en sprekend relatiegeschenk uit te zoeken ter gelegenheid van het jaareinde, een afscheid of jubileum. Laat bijvoorbeeld een door u gekozen kunstenaar een beperkte oplage in opdracht maken.